Amacımız;

ONAT AlÜminyum’a; yeniliklere ve değişime açık, kendini ve işini geliştirmeyi hedefleyen, yaratıcı ve girişimci bireyler kazandırmak, tüm çalışanlarımızın gurur duyacakları bir kuruluş haline gelmek, çalıştığı kurumun gelecek planları ile kendi kariyer rotasını bütünleştiren, şirket hedefleri ile kişisel hedefleri aynı payda buluşturan, yaptığı işlerle şirkete katma değer yaratan mutlu çalışanlardan oluşan bir topluluk yaratmak ve bunu sürdürülebilir kılmaktır.



ONAT Alüminyum'lu Olmak;

  • İşine ve kurumuna bağlı
  • Yaptığı çalışmalarla kurumunun geleceğine katkı sağlayacağının bilincinde
  • Araştırmacı, özverili, disiplinli, dikkatli, güvenilir
  • Sorumluluğunun bilincinde, etik ve mesleki değerlere sahip
  • Çevreye ve insan sağlığına duyarlı
  • Kişisel ve mesleki gelişimi ön planda tutan
  • Birbirine saygı duyan ve seven, kurumunun itibarını koruyan, karar ve hedeflerini paylaşan, değişim ortamında sürekli gelişen çalışanlar anlamı taşımaktadır.

ONAT ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş Yer Alan Bina ve İşyerlerindeki Güvenlik Kameraları Hakkında Aydınlatma Metni
Bu aydınlatma metni, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla ONAT ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş tarafından hazırlanmıştır. Bina ve işyerlerimiz içerisindeki giriş kapıları, bina dış cephesi, bina içi, yemekhane, kafeterya, ziyaretçi bekleme salonu, otopark, güvenlik kulübesi ve kat koridorlarında güvenlik kamerası vasıtasıyla ve bina güvenliğinin sağlanması amacıyla görüntü ve ses kaydı yapılmakta ve kayıt işlemi ONAT ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş. birimi tarafından denetlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler, Kanunun 5. maddesinde yer alan “veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması” ve “ilgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” hukuki sebeplerine dayanılarak otomatik yolla işlenmektedir. Söz konusu kişisel veriler hukuki uyuşmazlıkların giderilmesi veya ilgili mevzuat gereği talep halinde adli makamlar veya ilgili kolluk kuvvetlerine aktarılabilecektir. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesine yer alan hükümler çerçevesinde; kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda öngörülen koşullara uygun olarak kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, eksik veya yanlış olarak işlenmiş kişisel verilerinizin düzeltildiğinin veya kişisel verilerinizin silindiğinin ya da yok edildiğinin kişisel verilerinizin aktarıldığı 3. kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonuç ortaya çıktığına inandığınız hallerde, otomatik yollarla işleme neticesinde çıkan sonuçlara itiraz etme, kişisel verilerinizin Kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır. Yukarıda belirtilen hakların kullanılmasına ilişkin taleplerinizi Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğe göre ONAT ALÜMİNYUM SAN. TİC. A.Ş”nin Denizli Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No:186 GEBZE / KOCAELİ yazılı olarak veya info@onatprofil.com adresine mail yoluyla iletebilirsiniz.